Hoppa till innehållet

Välkommen till Norrbottensteatern - vi värnar om din trygghet

Våra scener

Norrbottensteatern har tre scener: scen 1 med cirka 300 platser, scen 2 med cirka 110 platser och scen 3 med cirka 108 platser.

Våra öppettider 
Information om våra öppettider finns här och i vårt nyhetsbrev.

Foajén
Stationer med handdesinfektion finns utställda i foajén.

Inställda föreställningar

Ibland kan det hända att en föreställning blir inställd med kort varsel. Håll dig uppdaterad på vår webb inför ditt besök hos oss om aktuellt dagsläge för den föreställning du bokat. Skulle en föreställning bli inställd kommer din biljett att ersättas med ett presentkort på motsvarande summa. Du behöver inte kontakta Norrbottensteaterns biljettkassa utan vi kontaktar dig via de kontaktuppgifter som du angett vid ditt biljettköp.

Presentkort eller pengarna tillbaka 
Det är ett hårt tryck på våra biljetter och många föreställningar är slutsålda. Därför kan vi sällan boka om biljetter till ett senare datum. Men vi erbjuder presentkort eller pengarna tillbaka om man så önskar. Presentkortet gäller i två år och skickas till dig via den e-post som du angett vid biljettköpet.

Läs här för mer information


Detta gäller på Norrbottensteatern efter att restriktionerna hävts

Från och med den 9 februari hävs de flesta restriktioner i samhället och vi välkomnar publiken till våra salonger och till vårens aktuella föreställningar. 
Vi kommer inte att ha något krav på vaccinationsbevis inför ditt besök hos oss, något deltagartak på våra föreställningar eller krav på avstånd mellan sällskap i salongen. För mer information hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten. 

Ditt eget ansvar
Däremot vill vi, av hänsyn till andra i salongen, att du stannar hemma om du känner dig sjuk. Vi hjälper dig gärna att boka om din biljett till ett senare tillfälle eller till ett presentkort. 

Då publiken är det viktigaste vi har är vi rädda om er och vill därför att vi tillsammans gör allt vi kan för att göra ditt besök på teatern så säkert som möjligt.
Med hänsyn och omtanke kan vi se fram emot en säsong med teater, live på scenen, precis som det ska vara.

 

 

 

 

 

By Formsmedjan. Powered by Yago