Hoppa till innehållet

Norrbottensteatern är hela länets teater. Vår uppgift är att producera och framföra professionell scenkonst för alla människor i Norrbotten – berättelser som angår både barn, unga och vuxna och som låter oss tänka, växa och roas tillsammans.

Norrbottensteatern erbjuder en varierad repertoar med ett flertal egna produktioner samt många olika gästspel, soppteaterföreställningar och after work-arrangemang till ungefär 45 000 besökare per år. Föreställningarna spelas där norrbottningarna finns; på turné runt om i länet och på de tre scenerna i teaterhuset i Luleå.  

Norrbottensteatern arbetar för att leverera angelägen underhållning till hela Norrbotten. Hög kvalitet och personligt engagemang är något som Norrbottensteatern värdesätter stort. Norrbottensteatern vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Nu söker vi en producent/projektledare till Ung Scen Norr, en del av Norrbottensteatern  
Vi söker dig som, tillsammans med övrig personal på Norrbottensteatern, vill skapa och utveckla högkvalitativ scenkonst för barn och unga. Som producent ansvarar du för att planera, leda, och strukturera projekt och följa upp din delegerade budget. Du upprättar pjäsbudget och tidsplaner. Producenten handhar praktiska frågor under produktionsprocessen samt ekonomisk uppföljning och utvärdering.  
Du ansvarar för kommunikation och turnéläggning av produktioner till skolor i Norrbotten samt säljer in produktionen till arrangörer i länet. Du ansvarar för att tillsammans med Ung scen norrs dramapedagog planera, kommunicera och genomföra aktiviteter riktade till produktionens målgrupp.  

Du rapporterar till chefsproducent på Norrbottensteatern och arbetar i nära samarbete med teaterns alla avdelningar men främst med Ung scen norrs dramapedagog och konstnärliga ledare. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som scenkonstproducent eller projektledare och har utbildning från StdHs producentlinje eller motsvarande kunskaper och erfarenhet. Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av projektledning, schemaläggning, administration och ekonomihantering samt har kännedom om ansöknings- och redovisningsprocesser. Du har god datakunskap och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet. 
Du behöver vara en mycket god organisatör, ha social kompetens och vara van att kommunicera i tal och skrift.  

Vi förutsätter att du är van att arbeta självständigt, men samtidigt behöver du ha god samarbetsförmåga såväl inom som utanför organisationen. Du bör vara målinriktad, lyhörd och noggrann 

Information 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns. B-körkort är ett krav. Tillträde till tjänsten är augusti 2024 eller enligt överenskommelse. 

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:  
Chefsproducent, Hans Eriksson: hans.eriksson@norrbottensteatern.se 

Facklig representant,
Rickard Bristle: rickard.bristle@norrbottensteatern.se
 

Ansök via e-post senast den 19 maj 2024 
Varmt välkommen med din ansökan som du lämnar i form av ett personligt brev och ditt CV via e-post till: cecilia.g.larsson@norrbottensteatern.se 

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering. 

By Formsmedjan. Powered by Yago