Hoppa till innehållet

Nu söker vi just dig till vårt vackra teaterhus! 

Norrbottensteatern är hela länets teater. Vår uppgift är att producera och framföra professionell scenkonst för alla människor i Norrbotten – berättelser som angår både barn, unga och vuxna och som låter oss tänka, växa och roas tillsammans. Norrbottensteatern erbjuder en varierad repertoar med ett flertal egna produktioner samt många olika gästspel, soppteaterföreställningar och after work-arrangemang till ungefär 45 000 besökare per år. Föreställningarna spelas där norrbottningarna finns; på turné runt om i länet och på de tre scenerna i teaterhuset i Luleå.

Norrbottensteatern arbetar för att leverera angelägen underhållning till hela Norrbotten. Hög kvalitet och personligt engagemang är något som Norrbottensteatern värdesätter stort. Norrbottensteatern vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Nu söker vi en lokalvårdare 

Vi söker dig som tillsammans med övrig personal på Norrbottensteatern, vill bidra till att skapa och utveckla högkvalitativ scenkonst. Alla behövs på, bakom och framför scenen. Utöver det självklara, att alltid se till att alla rum och gemensamma ytor är välstädade, ser vi gärna att service är en naturlig del av dig som person och att det ligger dig varmt om hjärtat att bidra till att våra besökare känner sig väl omhändertagna i vårt teaterhus. Vi förutsätter att du är van att arbeta självständigt, men samtidigt behöver du ha god samarbetsförmåga såväl inom som utanför organisationen. Du bör vara målinriktad, lyhörd och noggrann. 

Arbetspassen är lagda dagtid, kvällar och helger. På Norrbottensteatern kommer du arbeta på en teater som andas personlighet, ödmjukhet och skicklighet och vi tror starkt på att du delar och bidrar till dessa värderingar.  

Kvalifikationer 

Positiv och gästvänlig
Initiativtagare
Lagspelare som kan jobba självständigt
Driven och lösningsorienterad
Har öga för detaljer 

Övrigt 

Tidigare erfarenheter av städ är meriterande. Språkkompetens: flytande svenska och/eller engelska.

Om anställningen 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, som inleds med sex månaders provanställning. Varierande arbetstider morgon/kväll, veckodagar och helger. Kollektivavtal finns. Tillträde till tjänsten är 1 augusti eller enligt överenskommelse. 

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:  

Teknisk chef: Mats Lundstedt, mats.lundstedt@norrbottensteatern.se
Facklig representant Rickard Bristle, rickard.bristle@norrbottensteatern.se 

Ansök via e-post senast den 1 maj 2024 

Varmt välkommen med din ansökan som du lämnar i form av ett personligt brev och ditt CV via e-post till: cecilia.g.larsson@norrbottensteatern.se 

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering. 

 

By Formsmedjan. Powered by Yago