Hoppa till innehållet
5/12 Scenlunch: Ny-hett med Daniel Goldmann -

5/12 Scenlunch: Ny-hett med Daniel Goldmann

- en rykande färsk impro-show 

Om uppsättningen

Föreställningens längd: 55 minuter
När världen brinner kan det vara skönt, kanske till och med nödvändigt, att se små och stora nyheter från ett helt annat håll än vanligt.
Skådespelaren Daniel Goldmann bjuder på en galet humoristisk nyhetssändning, live från scenen.

Publiken väljer ur dagens nyhetsflöde och han omvandlar nyheterna till improviserad teater. Minsta notis kan bli en episk opera eller kanske ett rafflande westernäventyr.
I tidigare föreställningar har vi bl.a. fått se operan "Stefan tar flygbilen till jobbet”, skräckfilmen "Vad kommer först – språket eller tanken?, barnprogrammmet "Toyotas nya hybrid klarar älgtestet”, en panikslagen Zlatan i ett trädgårdsprogram, sportreferat från SM i myrdressyr. Och väderprognosen framförd av en samtalsterapeut.
Ingen föreställning blir den andra lik!

Daniel Goldmann gick ut Teaterhögskolan i Göteborg 1992 och har sedan dess spelat både på institutionsteatrar och i fria grupper. I film och teve-sammanhang har han dykt upp som allt från Beck-skurk till David Lagercrantz i Bränn alla mina brev. Improvisationen har funnits med hela tiden, i allt från rena impro-shower till interaktiva rollspel och forumteater.
"Att improvisera är att dansa på lina och jag älskar att dela de stunderna med publiken. Alla i rummet andas i takt och just där och då känns allt möjligt", säger Daniel. 

Speldatum

Det finns inget datum för detta evenemang.

Mer information om föreställningen

Scenlunch tisdagen den 5 december kl. 12:00 på scen 3. 

Biljettpris
230 kr.  inkl soppa. 
Dagens soppa: Tom kha gai med kyckling

Föreställningens längd
55 minuter

Medverkande
Daniel Goldmann

By Formsmedjan. Powered by Yago