Hoppa till innehållet
15/10. Lise & Gertrud: Kvinnan bredvid -
Scenlunch & scenmiddag

15/10. Lise & Gertrud: Kvinnan bredvid

Scenlunch & scenmiddag. En show med högt tempo, bultande hjärta och stor igenkänning.

Om uppsättningen

Biljettsläpp efter sommaren! Föreställningens längd: cirka en timme. 

Efter utsålda hus på Nalen i Stockholm ger sig nu Lise & Gertrud ut på turné med sin show – Kvinnan bredvid. Med två ruskigt samspelta sångröster och en makalös cello, har Lise & Gertrud genom åren slagit knockout på publiken med sina versioner av låtar som ”alla har hört”.

I 25 år har denna karismatiska duo stått vid varandras sida och bjudit publiken på musikaliska rysare, skratt och halsbrytande allvar. I sin nya show bjuder de på några av sina mest älskade versioner av låtar som Life on Mars, Imagine och Money, Money tillsammans med nyskrivna sångtexter.
En show med högt tempo, bultande hjärta och stor igenkänning.

Lise & Gertrud sjunger för livet och hyllar vänskapens alla olika sidor. Publikkontakten är omedelbar och värmen mellan scen och salong går inte att ta miste på. Med två röster och en cello fortsätter de att beröra och överraska.

Publikröster

”Vilken energiboost”
”Ett riktigt lyckopiller”
”Lova att ni håller på i minst 25 år till”

Den 9 juni i år fick duon årets Karamelodikt-stípendium

Lise och Gertrud möttes i en korridor på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm för en massa år sedan. En av de växte upp på landet med närhet till skogar och avskildhet. Den andra i storstan med huvudstadspuls och närhet till… det mesta.
De delade en passion för musik i alla dess former och en längtan efter att få uttrycka sig på en scen. De började tolka andras låtar och gjorde dem till sina egna. Det blev starten på duon Lise & Gertrud, två röster och en cello.
Idag tillhör Lise & Gertrud toppskiktet av svenska scenartister och i 25 år har de stått för en högoktanig underhållning i alla möjliga och omöjliga sammanhang. De rör sig i gränslandet mellan finkultur och populärunderhållning och har synts i allt från Allsång på Skansen och svenska riksdagens öppnande, till Idrottsgalan och Nobelfesten.

 

 

Speldatum

Det finns inget datum för detta evenemang.

Mer information om föreställningen

Scenlunch och scenmiddag den 15 oktober kl 12:00 och 18:00 på scen 3.

Biljettsläpp efter sommaren!


Biljettpris
280 kr inkl. mat

Medverkande
Lise Hummel och Gertrud Stenung

Föreställningens längd cirka en timme. 

 

Föreställningar
För företag och grupper

Kulturell kick off på teatern

"Att vara i ett teaterhus är lite magiskt." 

Föreställningar
Bli vår ambassadör

TEATEROMBUD

By Formsmedjan. Powered by Yago