Hoppa till innehållet
2 juni 2023

"Dags att proviantera upplevelser inför hösten"

Äntligen biljettsläpp! Trots att Loranga, Masarin och Dartanjang inte haft premiär än, så är det redan dags att proviantera upplevelser inför hösten!

Höstens stora begivenhet blir Bergmans märkvärdiga filmklassiker Fanny och Alexander, där ensemblen tillsammans med teaterhögskolestudenterna spelar upp! Ett härligt julinspirerat drama, fullt av vuxna dråpligheter skildras ur de unga barnens ögon. Kärlekslängtan och hemligheter blandas med ung vrede och vilja...

För högstadiepubliken kan vi erbjuda en helt nyskriven pjäs på ett uråldrigt tema: Vampyrer. Vad händer när du förälskar dig i en vampyr? Vad händer när vampyren älskar dig tillbaka men inte vet hur man gör med en människa?
Skräck och längtan efter beröring blandas med skrik av skratt och ofrivilligt magknip.

Köp hjärtan blir vår hyllning till artisten Ulla Billquist. Hon som sjöng om Vår soldat tillsammans med många andra örhängen. I pjäsen får vi lära känna henne i en svidande vacker närbild. Musiken, livet, männen, kvinnorna och döden.

Så håll till godo. Här finns något för er alla på det fortsatta temat: familjen - deras vilda ambitioner och bisarra tillkortakommanden.

Välkomna!

Er direktris
Gunilla Röör 

Pressbilder Cabaret Tröst

Illustration affischbild Anja RödénFöreställningsfoto Magnus Stenberg. Ange alltid fotograf vid...

En föreställning om tro, hopp och kärlek

Sedan några veckor tillbaka repeteras Cabaret Tröst på Norrbottensteatern. Ett oroligt världsläge...

Höstens upplevelser på Norrbottensteatern

Höstens upplevelser på Norrbottensteatern! Glödande kärlek, starka livsöden och vänskap bortom...

By Formsmedjan. Powered by Yago