Hoppa till innehållet
  • Kulturpaketet

Kasta dig ut i det okända!

Kulturens hus och Norrbottensteatern presenterar framtidens kulturupplevelse – ett paket med fyra hemliga evenemang som utmanar dig att kasta dig ut i det okända.

Kulturpaketet är ett helt nytt koncept.
I paketet ingår fyra evenemang som är hemliga fram tills dagen då de äger rum. På så sätt utmanar vi dig att ta dig ur din komfortzon, kasta dig ut i det okända och uppleva någonting helt nytt som du kanske inte skulle ha gjort annars. Det kan vara allt från en riktigt stor artist till ett mer udda evenemang inom en smalare genre.

Du får även möjlighet att, tillsammans med de andra som köpt ett Kulturpaket, träffa exempelvis regissörer, artister och andra som arbetar med evenemangen.

Hur funkar det?
Inför varje föreställning får du en uppdatering via e-post om var vi träffas. Väl på plats möts du upp av oss och får din biljett till det aktuella evenemanget. Vi träffar, beroende på när evenemanget slutar, aktuell artist, regissör eller annan som arbetar med evenemanget. Ibland blir det före och ibland efteråt. Det finns alltid tid och utrymme att prata om din upplevelse med oss och med dina Kulturpaket-kompisar.

Aktuella datum:
23 september, uppsamling intill Kulturens hus biljettkassa 19:30, vi avslutar ca 22:00
11 oktober, uppsamling intill Kulturens hus biljettkassa 18:30, vi avslutar ca 22:00
8 november, uppsamling intill Norrbottensteaterns biljettkassa 18:30, vi avslutar ca 22:00
1 december, uppsamling 18:00 intill Norrbottensteaterns biljettkassa, vi avslutar ca 22:00

Vi släpper endast 25 platser.

Premiär
22 sep 2016

Recensioner från publiken

Den här föreställningen har inga recensioner. Klicka på knappen nedan för att göra en.