Hoppa till innehållet
  • Daddy Issues - soppteater

  • Daddy Issues - soppteater

  • Daddy Issues - soppteater

  • Daddy Issues - soppteater

Norrbottensteaterns Soppteater är en klassiker med många år på nacken och alltjämt ett otroligt populärt sätt att kombinera nytta med nöje under lunchrasten. Vi serverar dig en varm soppa med nybakt bröd som du äter i teatersalongen medan föreställningen pågår. För bara 180 kr får du mat för både kropp och själ och kan efteråt stiga ut i dagsljuset som en ny och gladare människa! Ta med dig kollegorna och vännerna och boka bord!

Hjärtligt välkomna, smaklig måltid och mycket nöje!
Rebecka Pershagens monolog har spelats för utsålda hus i Stockholm och Göteborg och fått fina recensioner och utmärkelser som Most Provocative Award vid Gothenburg Fringe Festival 2016.

Daddy Issues handlar om äldre män, de unga kvinnorna som älskar dem, och omvärlden som tycker att dessa kvinnor är dumma i huvudet. Möt drömmande flickor och skamfyllda kvinnor som blir fråntagna tolkningsföreträdet för sin egen sexualitet.

Välkommen till gruppterapi och väckelsemöte!

[Daddy Issues = en nedsättande term som används för att beskriva beteendet hos unga kvinnor som attraheras av och/eller har sexuella relationer med äldre män.]

Meny

Fisk & skaldjurssoppa med fänkål.

Kontakta Bistro Norrland i god tid om du har livsmedelsallergier eller behöver specialkost av något slag.

Manus och regi
Rebecka Pershagen

Medverkande
Rebecka Pershagen

Datum
11 april kl 12.

Föreställningens längd
Cirka 1 timme utan paus.

Foto: Linda Hörnfeldt.

Recensioner från publiken

Den här föreställningen har inga recensioner. Klicka på knappen nedan för att göra en.