Hoppa till innehållet
  • Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt

    Av och med Bob Hansson, den 13 april

Bob Hansson - en av Sveriges mest älskade poeter - turnerar med sin helt egen inspirational-stand-up-föreställning om lattevispar och konsten att älska livet: Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt.

Med avstamp i nya boken Tankar för dagen – manual för ett snällare liv, besvarar han eventuellt några av livets stora frågor.
Till exempel: Varför skrattar ett barn ungefär 400 gånger om dagen men en vuxen bara 15? Varför är en av de vanligaste lögnerna ”jag mår bra”, och utbrändhet den vanligaste sjukdomen i världens friskaste land? Varför är lattevispar farliga? Varför pratade Darwin så mycket om kärlek? Varför håller Bob Hansson in magen när han uppträder? Varför är vi så skickliga i konsten att såga oss själva? Varför agerar vi ibland som om det vore förbjudet att vara människa? Och varför heter så många tandläkare Dennis?

En föreställning då allt kan gå fel i en värld som gör just det, men ändå lyckas vara obegripligt vacker flera gånger om dagen.

Med sin energi, visdom och rikliga komik är Bob Hansson en sällsynt klok och förändrande injektion i den svenska lagomheten.

Gästspel 

Biljettpris
Ordinarie pris 350kr 

Föreställningens längd 
ca 2h 20 min inkl paus 

 

Recensioner från publiken

Den här föreställningen har inga recensioner. Klicka på knappen nedan för att göra en.

Recensera

Speldatum


lör 13 apr 19:00 Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt Scen 1 Gästspel Köp biljetter
By Formsmedjan. Powered by Yago