Hoppa till innehållet Gå till sidkarta
Se biljetter
  • Höstens repertoar! - 1

    Höstens repertoar!

    Nypremiärer, klassiker och massor med gästspel!
  • Höstens repertoar! - 2

    Höstens repertoar!

    Nypremiärer, klassiker och massor med gästspel!

Höstsäsongen på Norrbottensteatern bjuder på efterlängtade nypremiärer, underbar barnteater och riktiga klassiker! Redan i augusti är det dags för hyllade Klossarna att göra comeback, och i oktober kommer Tage Danielssons julberättelse Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton tillbaka och sprider varm julstämning på scen 1.

Varmt välkomna till höstsäsongen på Norrbottensteatern!

AUGUSTI
Publiksuccén Klossarna är tillbaka! Den 11 augusti är det nypremiär för denna underbara föreställning för yngre barn, om fördelning och rättvisa, om vad som är ditt och vad som är mitt. 

SEPTEMBER
Höstens första gästspel. Multiartisten Mió Evanne (aka "Mon ami Mió”) presenterar Duets, tio egenhändigt skrivna musikallåtar i duettform, tillsammans med gästartister.

OKTOBER
Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton
. Nypremiär 1 oktober. Äntligen får vi hälsa Karl Bertil med vänner tillbaka! I oktober är det efterlängtad nypremiär för Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton, teaterversionen av Tage Danielssons klassiska julberättelse om medkänsla, kapitalism och julens mirakel.

Orlando. Premiär 22 oktober. Höstens makalösa scen 2-produktion Orlando, Virginia Woolfs klassiska roman som i Sarah Ruhls dramatisering och Sara Stridsbergs översättning blivit ett mästerligt teaterstycke. Vi lovar en fröjd för ögat med kostymer signerade Alejandro Tarraguel, en helaftonsföreställning med stor ensemble i regi av den schweiziske regissören Stefan Metz. 

Populära Röörs salong kommer tillbaka! Vid tre tillfällen i höst kommer teaterchef Gunilla Röör att bjuda in gäster på scen 1. Vi ser fram emot nya, spännande och dynamiska scensamtal! 

Höstens utbud på Norrbottensteatern hittar du här

Håll dig uppdaterad i vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt om höstsäsongen på Norrbottensteatern. 

 

 

Speldatum


Det finns inga kommande föreställningar av den här typen.

By Formsmedjan. Powered by Yago