Hoppa till innehållet
11 augusti 2020

Välkomna tillbaka!

Äntligen får vi välkomna vår publik till teaterhuset i Norra hamn igen! Då publiken är det viktigaste vi har är vi rädda om er och vill därför att vi tillsammans gör allt vi kan för att göra teaterhösten så säker som möjligt. Med hänsyn och omtanke kan vi se fram emot en höst med teater, live på scenen, precis som det ska vara.

Din trygghet och säkerhet
Vi följer noggrant de rekommendationer och beslut som utfärdas av myndigheterna och uppdaterar oss ständigt på utvecklingen. För att du ska känna dig trygg under ditt besök hos oss har vi anpassat våra salonger och vår foajé.

Entrén och foajén
För att undvika köbildning i foajén har vi gjort tydliga markeringar om var du ska gå för att komma till biljettkassa, till scener och garderob.

Biljettkassan
Vid vår biljettkassa har vi hängt upp plexiglasskydd och vi har markeringar på golven för att undvika trängsel.

Handdesinfektion
Stationer med handdesinfektion finns utställda i foajén.

 

Se videon där teaterchef Mats Pontén  berättar hur vi har 
anpassat våra 
salonger och vår foajé

 

Våra scener/salonger
Vi säljer enbart ett begränsat antal biljetter till våra tre scener, för närvarande 50 platser per föreställning. Vi är noga med att hålla två meters avstånd vid insläpp/utsläpp och i salongen säkerställer vi att det är varannan sittplats som gäller och därmed avstånd mellan varje person. Är ni i sällskap kan ni sitta bredvid varandra.

Ditt eget ansvar
Om du känner dig det minsta sjuk vill vi, av hänsyn till andra i salongen, att du bokar om din biljett och stannar hemma. Vi hjälper dig gärna att boka om din biljett till ett senare datum!

Enkelt att boka om biljetter
Om du har en biljett till en föreställning som du inte kan gå på kan du enkelt boka om den till ett senare datum. Du kan göra ombokningen antingen på vår webb eller via telefon. Du kan också boka om din biljett till ett presentkort. Presentkortet gäller i två år och skickas till dig via den e-post som du angett vid biljettköpet.

Inställda föreställningar
Skulle en föreställning bli inställd kommer din biljett att ersättas med ett presentkort på motsvarande summa. Du behöver inte kontakta Norrbottensteaterns biljettkassa utan vi kontaktar dig via de kontaktuppgifter som du angett vid ditt biljettköp.

Här kan du läsa mer om våra köpvillkor

 

Ung scen norr får Riksskådebanans kulturpris 2022

I fredags delade Riksskådebanan ut sitt kulturpris för 2022 till Norrbottensteaterns unga scen,...

Ung scen norr medarrangör till LÄNK i Skellefteå

Den 25-27 mars anordnas den regionala scenkonstfestivalen LÄNK i Skellefteå. Ung scen norr är...

Urpremiär på Norrbottensteatern för "Det är synd om män i skor"

Den 23 mars är det urpremiär på Norrbottensteatern för gästspelet Det är synd om män i skor, en...

By Formsmedjan. Powered by Yago