Hoppa till innehållet Gå till sidkarta

Information med anledning av coronaviruset

Den 1 juni lättade delar av de restriktioner som införts under pandemin. För Norrbottensteatern innebär det att vi nu kan öppna upp teaterhuset för publik igen.

Din trygghet och säkerhet
Vi följer noggrant de rekommendationer och beslut som utfärdas av myndigheterna, utvecklingen kring planen om nedtrappning av restriktionerna och deltagartak för teaterföreställningar och uppdaterar oss ständigt på utvecklingen. 

Information om våra öppettider finns på denna sida och i vårt nyhetsbrev.

Presenkort eller pengarna tillbaka 
Under rådande restriktioner på grund av coronaviruset kan vi inte boka om biljetter till ett senare datum, utan vi erbjuder just nu bara presentkort eller pengarna tillbaka om man så önskar.
Presentkortet gäller i två år och skickas till dig via den e-post som du angett vid biljettköpet.

Läs här för mer information

Inställda föreställningar
Under rådande omständigheter kan det hända att en föreställning blir inställd med kort varsel. Håll dig uppdaterad på vår webb inför ditt besök hos oss om aktuellt dagsläge för den föreställning du bokat.
Skulle en föreställning bli inställd kommer din biljett att ersättas med ett presentkort på motsvarande summa. Du behöver inte kontakta Norrbottensteaterns biljettkassa utan vi kontaktar dig via de kontaktuppgifter som du angett vid ditt biljettköp.

 

By Formsmedjan. Powered by Yago