Hoppa till innehållet Gå till sidkarta

Information med anledning av coronaviruset

Som en följd av regeringens besked om skärpta regler för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar stänger vi teaterhuset i Luleå för publik verksamhet från och med den 17 november 2020 till och med den 24 januari 2021.
Samtliga föreställningar i Luleå är inställda till och med den 31 januari.


Din trygghet och säkerhet
Vi följer noggrant de rekommendationer och beslut som utfärdas av myndigheterna och uppdaterar oss ständigt på utvecklingen. Tillsammans gör allt vi kan för att göra teaterhösten så säker som möjligt.

Presenkort eller pengarna tillbaka 
Under rådande restriktioner på grund av coronaviruset kan vi inte boka om biljetter till ett senare datum, utan vi erbjuder just nu bara presentkort eller pengarna tillbaka om man så önskar.
Presentkortet gäller i två år och skickas till dig via den e-post som du angett vid biljettköpet.

Läs här för mer information

Inställda föreställningar
Under rådande omständigheter kan det hända att en föreställning blir inställd med kort varsel. Håll dig uppdaterad på vår webb inför ditt besök hos oss om aktuellt dagsläge för den föreställning du bokat.
Skulle en föreställning bli inställd kommer din biljett att ersättas med ett presentkort på motsvarande summa. Du behöver inte kontakta Norrbottensteaterns biljettkassa utan vi kontaktar dig via de kontaktuppgifter som du angett vid ditt biljettköp.

 

By Formsmedjan. Powered by Yago