Hoppa till innehållet Gå till sidkarta
Se biljetter
  • Gästspel 11/10: Buhu! Buhu! Buhu! Profilteatern - 1

    Gästspel 11/10: Buhu! Buhu! Buhu! Profilteatern

    En humoristisk indierevy av Kristian Hallberg och Carl Åkerlund

Usch! Förskolepersonalen går på knäna och slarvar bort barnen. Grannarna spolar i rören dag och natt. Polisen har bara blivit till en klagomur för medborgarna. Och teatern har börjat ta emot swish från publiken för att ge folket vad folket vill ha. Usch!

Vem är du när du gnäller? Vem blir du när du stör dig på din granne? Knyter du näven i fickan eller knackar du på? Skriver du en lapp och lägger på hens balkong, skriver du en insändare och skickar till tidningen?
Vem blir du när tidningen inte tar emot din insändare? Skriver du en ny insändare då eller tar du till det tunga artilleriet och går ut på Facebook? Missnöjet i världen växer, politikerna gnäller på varandra och den som gnäller mest får flest röster.
Vi sneglar misstänksamt på varandra och gnisslar våra tänder. Varför gör inte polisen något, var är kulturen när vi behöver den som mest? Och när det är som mörkast, när du känner dig som mest ledsen. Då kryper du till din närmsta strömningstjänst och sätter på den gnälligaste indiepopdängan du vet, den som alltid får dig på riktigt jävligt humör. Usch!

Buhu! Buhu! Buhu! är en humoristisk indierevy med språkmaterialistiska sketcher, ofullständiga stapeldiagram kring vem som förtjänar sin plats i samhället och på gångbanorna, egensnickrade översättningar av kända och okända låta samt en hel del norrländsk
lokalpatriotism.
Buhu! Buhu! Buhu! av Kristian Hallberg och Carl Åkerlund är en missnöjets revy, ett ris för kropp och själ. En oas för dig att doppa den tå som du slog i dörrkarmen, en klagosång för trappuppgångar.

Mer information om föreställningen

Gästspel den 11 oktober kl 19:00 på Norbottensteaterns scen 3. Även scenlunch kl. 12:00. 

Biljettsläpp den 25 augusti. 

Biljettpris
250 kr

Målgrupp
Vuxen

Av Kristian Hallberg & Carl Åkerlund
Regi Mia Westin
Scenografi, attribut och konstruktion Jacob Petersson
Kostym och mask Ulla Karlsson
Musiker Henrik Oja
Teknik och konstruktion Martin Ogland

Föreställningens längd
60 min

Speldatum


Det finns inga kommande föreställningar av den här typen.

By Formsmedjan. Powered by Yago