Hoppa till innehållet Gå till sidkarta
Se biljetter
  • 10/11 Scenlunch: I kulissen med Britta och Kerstin

    En musikföreställning med två av Sveriges mest anlitade körsångerskor

En musikföreställning där två av Sveriges mest anlitade körsångerskor tar med publiken bakom scenen på turnéer och tv-produktioner där de medverkar.

Kerstin Ryhed och Britta Bergström är två av Sveriges mest anlitade körsångerskor. Du har nog sett dem i Allsång på Skansen, Så mycket bättre, Melodifestivalen och på turné med våra svenska artister. Med denna musikföreställning bjuder de in publiken bakom scenen. Med värme och humor delar de med sig av erfarenheter från sina år som turnerande frilansmusiker.

Föreställningen är lättsam och underhållande men inbjuder även till en stunds eftertanke. Britta och Kerstin blandar prat med musik som har koppling till det som berättas. Med ett piano och två röster blir det musik av Evert Taube, Håkan Hellström, The Real Group, Anders Lundin, Uno Svenningson och Eric Clapton. Självklart blir det också en och annan schlager och ett allsångsmedley!

Om Kerstin: Kerstin känner många igen från husbandskören på Allsång på Skansen, där hon har medverkat i många år. Hon har bland annat turnerat världen runt med The Real Group och showat på Grand med Björn Skifs. Håkan Hellström väljer att ha med Kerstin i kören på sina bejublade turnéer.

Om Britta: Britta är körsångerskan i tv-succén Så mycket bättre. De senare åren har hon också medverkat i husbandskören på Allsång på Skansen. Britta var med både när Loreen och Måns Zelmerlöw vann Eurovision Song Contest och hon har arbetat med många av Sveriges stora artister, både på skiva och på turnéer. Carola, Orup, Peter Jöback, Lisa Nilsson och Agnetha Fältskog är några namn.

 

 

Scenlunch
Tisdagen den 10 november kl 12:00
på Norrbottensteaterns scen 3

Biljettpris
200 kr inkl soppa

Medverkande
Kerstin Ryhed och Britta Bergström

Recensioner från publiken

Den här föreställningen har inga recensioner. Klicka på knappen nedan för att göra en.

Recensera

Speldatum


tis 10 nov 12:00 10/11 Scenlunch: I kulissen med Britta och Kerstin Scen 3 Slutsåld
By Formsmedjan. Powered by Yago