Hoppa till innehållet
Se biljetter

Recensioner från publiken

Det bästa jag sett på länge. Fantastiskt. Man njuter hela tiden.
Barbro Ahlfort
Blir varm och snäll av föreställningen … Blandat skojsamt, tänkvärt, berörande … Fina låtar, bra texter, snygga arrangemang, nerv, närhet, både skört och fullt av kraft … Ni är fina tillsammans! Tack!
Akka G
Tack Karin, Roger, Tomas och Åke. Tack Rasmus, Mona och hela teatern för en Road trip rakt in i hjärtat.
Tack för all värme och innerlighet ni förmedlar i en kärlekstörstande och sökande värld, där lyssnandet mellan raderna ibland säger mer än det sagda ordet. Fantastiskt bra. TACK för att Ni finns.
Gunilla o Sonny Johansson
Gedigen 2:a akt. Gillar när ni belyser "livet"och inte propagerar. Imponerad av skådespelarnas musikaliska uttryck, musikernas inlyssnande och stilkänsla. Det är en mycket musikalisk roadtrip! /K
Katarina Fallholm Lindbäck
Tyckte mkt om föreställningen. En fin blandning av sång, monologer, dialoger och även något tänkvärt att ta med sig hem. Å glöm för all del inte det musikaliska som herr Isaksson och herr Karlsson står för. Mkt trevlig kväll!
Urban Andersson
Jag är djupt imponerad av fantastiska skådespelare som verkligen får fram historien om det moderna livet hand i hand med allvaret och humorn.
Carina
En rakt igenom underbar föreställning. Fina insatser av alla medverkande med ett meningsfullt innehåll. Helt enkelt lysande!
Anders Holmström
En fantastisk föreställning med duktiga skådespelare.
Som framförde historier och sånger vilket ledde till många skratt och igenkänning. Vi var 16 stycken som såg den tillsammans. I bussen hem till Boden pratade alla om hur bra föreställningen var.
Marianne Selberg
En njutbar föreställning! Karin Paulin blir bara bättre och bättre – och Roger Storm var en stor positiv överraskning med fin, något ärgig röst! De både gjorde en suveränt tolkning av Lalehs "En stund på jorden". I andra akten hade jag gärna också velat ha någon mera rytmiskt melodi som förstärkning till en positiv föreställning.
Tord Blom
En stor föreställning i ett litet format. En föreställning som verkligen berör. Fantastiska musikaliska insatser. Kommer att se den igen. Kort sagt, en föreställning väl värd en resa!
Björn Diamant
Recensera

Speldatum


Det finns inga kommande föreställningar av den här typen.

By Formsmedjan. Powered by Yago