Hoppa till innehållet

Kulturpaketet hösten 2018 

Kasta dig ut i det okända igen!

Kulturens hus och Norrbottensteatern presenterar, för femte säsongen i rad, framtidens kulturupplevelse:

Kulturpaketet under hösten 2018 består av två evenemang på Kulturens hus samt två föreställningar ur Norrbottensteaterns repertoar. Du får också möjlighet att, tillsammans med de andra som köpt Kulturpaketet, träffa exempelvis regissörer, artister och andra som arbetar med evenemangen.

Vilka evenemang ingår? Det avslöjar vi inte ännu. Och det är det just det som är grejen. Du får, till ett mycket förmånligt pris, möjlighet att gå på fyra olika evenemang som kan vara allt från en riktigt stor artist eller produktion till evenemang som du kanske aldrig hade hittat till på egen hand. Det för att vi vill ge dig möjligheten att få en upplevelse som utmanar och berikar.

Arr: Kulturens hus & Norrbottensteatern

Pris: 650 kr för fyra föreställningar.

Hur funkar det?
Inför varje föreställning får du en uppdatering via e-post om var vi träffas. Väl på plats möts du upp av oss och får din biljett till det aktuella evenemanget. Vi träffar, beroende på när evenemanget slutar, aktuell artist, regissör eller annan som arbetar med evenemanget. Ibland blir det före och ibland efteråt. Det finns alltid tid och utrymme att prata om din upplevelse med oss och med dina Kulturpaket-kompisar.

Kulturpaketet hösten 2018- aktuella datum:
Fredag den 19 oktober
Fredag den 9 november
Torsdag den 22 november
Lördag den 8 december