Hoppa till innehållet Gå till sidkarta

Tillsammans gör vi allt vi kan för att göra teaterhösten så säker som möjligt

 

Äntligen får vi välkomna vår publik till teaterhuset i Norra hamn igen! Då publiken är det viktigaste vi har är vi rädda om er och vill därför att vi tillsammans gör allt vi kan för att göra teaterhösten så säker som möjligt.
Med hänsyn och omtanke kan vi se fram emot en höst med teater, live på scenen, precis som det ska vara.

 

Din trygghet och säkerhet
Vi följer de rekommendationer och beslut som utfärdas av myndigheterna och utvecklingen kring planen om nedtrappning av restriktionerna. För att du ska känna dig trygg under ditt besök hos oss har vi anpassat våra salonger och vår foajé. 

Våra scener
Norrbottensteatern har tre scener: scen 1 med cirka 300 platser, scen 2 med cirka 110 platser och scen 3 med cirka 108 platser.  Vi är noga med att hålla avstånd vid insläpp/utsläpp och i salongen säkerställer vi att det är avstånd mellan varje person. 

Entrén och foajén
För att undvika köbildning i foajén har vi gjort tydliga markeringar om var du ska gå för att komma till biljettkassa, till scener och garderob. 

Handdesinfektion
Stationer med handdesinfektion finns utställda i foajén.

Biljettkassan
Vid vår biljettkassa har vi hängt upp plexiglasskydd och vi har markeringar på golven för att undvika trängsel. Öppettider: tisdag-fredag 12:00-17:00. 

Ditt eget ansvar
Om du känner dig det minsta sjuk vill vi, av hänsyn till andra i salongen, att du stannar hemma. Vi hjälper dig gärna att boka om din biljett till ett presentkort. 

Presenkort eller pengarna tillbaka 
Det är ett hårt tryck på våra biljetter och många föreställningar är slutsålda. Därför kan vi sällan boka om biljetter till ett senare datum. Men vi erbjuder även presentkort eller pengarna tillbaka om man så önskar. Presentkortet gäller i två år och skickas till dig via den e-post som du angett vid biljettköpet.
Läs här för mer information

Inställda föreställningar
Under rådande omständigheter kan det hända att en föreställning blir inställd med kort varsel. Håll dig uppdaterad på vår webb inför ditt besök hos oss om aktuellt dagsläge för den föreställning du bokat. Skulle en föreställning bli inställd kommer din biljett att ersättas med ett presentkort på motsvarande summa. Du behöver inte kontakta Norrbottensteaterns biljettkassa utan vi kontaktar dig via de kontaktuppgifter som du angett vid ditt biljettköp.

Information om våra öppettider finns här och i vårt nyhetsbrev.

By Formsmedjan. Powered by Yago