Hoppa till innehållet

Information med anledning av Coronaviruset

Uppdaterad 6 maj 2020

Norrbottensteaterns ledning har beslutat att ställa in alla föreställningar i teaterhuset vårsäsongen 2020 

Vi repeterar i nuläget för att kunna genomföra sommarteatern, men uppdaterar oss ständigt på utvecklingen och följer de rekommendationer och beslut som utfärdas av myndigheterna.
Sommarteatern spelas utomhus där goda möjligheter att sitta glest kommer att ges.

Biljettsläpp är planerat till den 27 maj och vi släpper i nuläget endast 49 platser per föreställning och behåller det så tills andra rekommendationer ges.

 

 

 

Uppdaterad 27 mars 2020

Norrbottensteaterns ledning har, efter regeringens förbud mot folksamlingar över 50 personer, idag beslutat att även ställa in resterande skolturné av föreställningen Det jag bara vågar drömma om.
Detta omfattar även de skolföreställningar som var inplanerade i teaterhuset i Luleå. Salongen rymmer 60 personer och även om den inte är fylld på mindre orter på turné så har Norrbottensteatern ett ansvar gentemot både publik och medarbetare.

 

Uppdaterad 23 mars 2020

Norrbottensteaterns ledning har idag beslutat att ställa in alla föreställningar i teaterhuset till och med den 9 maj. Beslutet omfattar även turnén för Var god dröj.  Norrbottensteatern har ett ansvar gentemot både publik och medarbetare och ser därför att en stängning av publik verksamhet i teaterhuset samt vuxenföreställningar på turné är nödvändig just nu.

Alla med biljett till en inställd föreställning kommer att ersättas med ett presentkort på motsvarande summa. Du behöver inte kontakta Norrbottensteaterns biljettkassa utan vi kontaktar dig via de kontaktuppgifter som du angett vid biljettköp.

Vad händer med mina biljetter?

Har du biljett till en föreställning på Norrbottensteatern under perioden 18 mars – 9 maj, så kommer den att ersättas med ett presentkort på motsvarande summa. Presentkortet sänds till dig via den e-post som du angett vid biljettköpet. Kolla din e-post (ta en titt i skräpkorgen om du inte hittar något) för specifik information om din bokning. Presentkortet gäller i 24 månader och kan inte bytas till en återbetalning.

Svarstiden från kundservice är just nu längre än vanligt men vi hanterar alla ärenden i turordning så snabbt vi kan. Hemsidan uppdateras löpande och vi rekommenderar att du håller dig uppdaterad via den i första hand – tack för visat tålamod och visad förståelse.

  

För ombud eller företagsbokningar ber vi ansvarig för bokningen kontakta olov.stenlund@norrbotten.se
För skolföreställningar ber vi ansvarig för bokningen att kontakta producent maja.alasalmi@norrbotten.se
För turnéföreställningar ber vi ansvarig för bokningen kontakta chefsproducent hans.eriksson@norrbotten.se samt producent gunnel.lindstrom@norrbotten.se

 

 

By Formsmedjan. Powered by Yago