Hoppa till innehållet

Kulturpaketet 

Kasta dig ut i det okända igen!

Kulturens hus och Norrbottensteatern presenterar, för tredje säsongen i rad, framtidens kulturupplevelse:
Kulturpaketet består av två föreställningar ur Norrbottensteaterns repertoar samt två evenemang på Kulturens hus och löper under höstsäsongen 2017. Du får möjlighet att, tillsammans med de andra som köpt ett Kulturpaket, träffa exempelvis regissörer, artister och andra som arbetar med evenemangen.

Vilka evenemang ingår? Det avslöjar vi inte ännu. Och det är det just det som är grejen. Du får till ett mycket förmånligt pris möjlighet att gå på evenemang som kan vara allt från en riktigt stor artist eller produktion till evenemang som du kanske aldrig hade hittat till på egen hand. Det för att vi vill ge dig möjligheten att få en upplevelse som utmanar och berikar.

Arr: Kulturens hus & Norrbottensteatern

Pris: 600 kr för fyra föreställningar.

Hur funkar det?
Inför varje föreställning får du en uppdatering via e-post om var vi träffas. Väl på plats möts du upp av oss och får din biljett till det aktuella evenemanget. Vi träffar, beroende på när evenemanget slutar, aktuell artist, regissör eller annan som arbetar med evenemanget. Ibland blir det före och ibland efteråt. Det finns alltid tid och utrymme att prata om din upplevelse med oss och med dina Kulturpaket-kompisar.

Kulturpaketet hösten 2017 - aktuella datum:
Sön 10 sep
Lör 30 sept
Fre 13 okt
Ons 6 dec


Kulturpaketet köper du via den här länken.